Verantwoord recyclen

Uw oude ICT apparatuur

Heeft u oude computerapparatuur en weet u niet wat u er mee moet doen? Bent u toe aan een nieuwe ICT omgeving en wilt u daarbij rekening houden met het milieu? Dan biedt MilieuPC met haar circulaire ICT recycling de juiste oplossing. Door onze manier van recyclen zorgen wij er voor dat uw oude apparatuur weer een juiste bestemming krijgt.

MilieuPC is dé specialist in het circulair en dataveilig verantwoord recyclen van ICT volgens de vernieuwde AVG. Wij kunnen uw apparatuur vakkundig hergebruiken met diverse doeleinden. De apparatuur wordt door ons bij u opgehaald, geïnventariseerd en op waarde bepaald, dit alles doen wij geheel kosteloos.
U ontvangt te allen tijde een rapportage van deze inventarisatie zodat voor u ook alles inzichtelijk blijft. 

De voordelen van MilieuPC

  • Wij halen uw oude apparatuur gratis op
  • Kosteloze inventarisatie en rapportage
  • Circulaire IT = milieuvriendelijk
  • Personeels-verkoop mogelijk
  • Schenking aan een goed doel
  • Upgraden van uw apparatuur

Mocht u uw ICT willen laten schoonmaken, dan kan dat uiteraard ook. Ducore Stealth, net zoals MilieuPC onderdeel van Ducore Groep, is de specialist op het gebied van gecertificeerde data vernietiging en dit allemaal volgens de vernieuwde AVG wetgeving. Zo blijft er geen gevoelige of ongewenste data achter. Na het vernietigen ontvangt u van ons een certificaat zodat u zeker bent dat uw datadrager volledig gewist is.

3 Manieren om uw oude apparatuur te hergebruiken

Nadat uw oude apparatuur is opgehaald en is geïnventariseerd weten wij precies welke apparatuur geschikt is voor hergebruik. U heeft bij MilieuPC de keuze uit de volgende 3 opties:

  1. U kunt uw oude apparatuur verkopen aan MilieuPC, wij zullen deze apparatuur vervolgens verkopen aan geïnteresseerden partijen. Van consumenten en scholen tot overheidsinstanties en (kleine) bedrijven.
  2. U kunt ook kiezen voor een schenking. U schenkt uw apparatuur aan MilieuPC en wij stellen deze vervolgens ter beschikking aan een goed doel. Mocht u zelf een specifiek doel willen steunen dan kan dat uiteraard ook.
  3. De verkoop van uw oude apparatuur aan uw personeel. Door deze manier van ICT recycling komt u uw personeel tegemoet. Zij kunnen de apparatuur privé gebruiken en MilieuPC zorgt voor de garantie en helpdesk. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw oude apparatuur.