Uw oude ICT apparatuur

Heeft u oude computerapparatuur en weet u niet wat u er mee moet doen? Bent u toe aan een nieuwe ICT omgeving en wilt u daarbij rekening houden met het milieu? Dan biedt Milieu PC met haar ICT recycling de juiste oplossing. Door onze manier van recyclen zorgen wij er voor dat uw oude apparatuur weer een juiste bestemming krijgt.

Milieu PC is specialist in het recyclen van ICT, wij kunnen uw apparatuur vakkundig hergebruiken met diverse doeleinden. De apparatuur waar u afscheid van wilt nemen halen wij gratis bij u af, daarna zullen wij uw apparatuur kosteloos inventariseren, daarbij zullen wij kijken wat wij met de oude apparatuur kunnen en wat deze waard is. U krijgt altijd een rapportage van deze inventarisatie zodat u ook op de hoogte bent van het onderzoek. Computers die in eerste instantie niet geschikt zijn voor hergebruik kunnen wij eenvoudig upgraden, bijvoorbeeld door meer geheugen, extra opslagruimte of een snellere processor.

De voordelen van Milieu PC

  • Wij halen uw oude apparatuur gratis op
  • Kosteloze inventarisatie en rapportage
  • Recyclen = milieuvriendelijk
  • Personeels-verkoop mogelijk
  • Schenking aan een goed doel
  • Upgraden van uw apparatuur

Mocht u uw ICT willen laten schoonmaken, dan kan dat uiteraard ook. Milieu PC is namelijk ook specialist op het gebied van data vernietiging en het vernietigen van harde schijven. Zo blijft er geen gevoelige of ongewenste data achter, na het vernietigen ontvangt u van ons een certificaat. Zo weet u zeker dat de pc volledig gewiped is.

Drie manieren om uw oude apparatuur te hergebruiken

Nadat uw oude apparatuur is opgehaald en is geïnventariseerd weten wij precies welke apparatuur geschikt is voor hergebruik. U heeft bij Milieu PC de keuze uit de volgende drie opties:

  • De verkoop van uw oude apparatuur aan uw personeel. Door deze manier van ICT recycling komt u uw personeel tegemoet. Zij kunnen de apparatuur privé gebruiken en Milieu PC zorgt dan voor de garantie en helpdesk. Zo heeft u  geen omkijken meer naar uw oude apparatuur.
  • U kunt uw oude apparatuur verkopen aan Milieu PC, wij zullen deze apparatuur vervolgens verkopen aan geïnteresseerden partijen. Van consumenten en scholen tot overheidsinstanties en (kleine) bedrijven.
  • Naast de twee bovengenoemde opties kunt u ook kiezen voor een schenking. U schenkt uw apparatuur aan Milieu PC en wij stellen deze apparatuur vervolgens ter beschikking aan een goed doel. Mocht u zelf een specifiek doel willen steunen dan kan dat uiteraard ook.