Professionele data vernietiging.

Heeft u gevoelige data op uw harde schijf of andere apparatuur staan en wilt u deze vernietigen? Bent u bang dat uw data op straat terecht komt, als u uw ICT apparatuur gaat vernieuwen? Dan biedt Milieu PC u de juiste oplossing.

Dankzij onze professionele data vernietiging kunnen wij de data op uw ICT apparatuur vakkundig verwijderen. Wij weten als geen ander dat bedrijfsdata erg gevoelig is en dat er geen overbodige data achter moet blijven. Dankzij diverse systemen en programma’s zijn wij dan ook in staat om uw data volledig te vernietigen. Daarnaast biedt de service van Milieu PC u als klant nog meer voordelen zoals:

  • Gratis inventarisatie en rapportage
  • Gratis afhalen
  • Data vernietiging op locatie
  • Wiping Certificaat
  • Fysieke vernietiging
  • Harde schijf vernietigen

Schoon, professioneel en betrouwbaar.

Wij zorgen er voor dat alle data wordt vernietigd, wij kunnen dit zowel bij Milieu PC zelf als bij u op locatie doen. Zo hoeft uw bedrijfsdata het pand niet te verlaten en bent u verzekerd van 100% betrouwbare data vernietiging. Nadat wij uw bedrijfsdata hebben vernietigd zullen wij daar een rapport van maken en vervolgens krijgt u daar een Wiping certificaat van. Op dit certificaat staat precies wat er is uitgevoerd en zo weet u ook dus precies welk apparaat wel en niet gedaan is.

Het komt daarnaast regelmatig voor dat bepaalde harde schijven niet meer geschikt zijn voor data vernietiging. Maar ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er in dat geval namelijk voor dat uw harde schijf uit het apparaat wordt gehaald en volledig wordt vernietigd. Uw harde schijf vernietigen is onze specialiteit en u heeft dus geen omkijken meer naar de harde schijf van uw oude apparatuur. Dankzij het Wiping certificaat dat u van ons krijg heeft u ook een fysiek bewijs in handen en weet u zeker dat de harde schijf veilig vernietigd is.

Wilt u meer weten over data – of over harde schijf vernietiging?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Milieu PC op het gebied van data vernietiging of het vernietigen van uw harde schijf? Neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0320 – 809980 of via het contactformulier.